emmaan.blogg.se

2012-12-20
15:24:24

Rullar köttbullar och snart blir det julgodis!
Heej!
Just nu sitter jag och min syster och rullar köttbullar, men vi är snart klara och då blir det att fixa lite julgodis. Ikväll får vi se vad vi hittar på men skönt nu när båda har lov! :)
 

2012-12-19
14:22:12

Skön promenad!
Hej!
Har kommit in för en stund sen, varit ute på en mysig promenad med Zindra och familjens hund Jojjo, de är så söta och man blir så glad av dom!
Nu ska jag försöka få ordning på mig själv lite, får bli lite pyssel som fixa naglar, ögonnbryn, hår osv.
Jag har verkligen saker jag behöver göra nu, men min ork finns inte för tillfället pga privata förändringar. Men jag hoppas det blir bättre på den fronten snart med!
Ha de så braa!
 
 

2012-12-18
09:54:00

Jullov före alla andra!
Tjo!
Har varit ute tidigare och släppt ut hästar, fodrat och så vidare. Nu har jag ätit en god frukost och tänkte börja fixa en header-
Jag tog jullov i fredags, så skönt! En liten uppdatering om mig själv då för de som inte vet så pluggar jag andra året, ekonomiprogrammet på korrespondensgymnasiet i Torsås. Detta är ett gymnasium där du pluggar på distans, via nätet. Varför jag studerar på detta vis tar vi en annan gång. Men därför kommer ni inte höra så mycket om "Nu sitter jag på bussen till eller från skolan", "skolmaten var inte god idag" osv osv ;)
 
Ni ska få en bild på min fina hund nu tänkte jag, hon heter Zindra, är en tollare på 9 mån.
 
 

2012-12-17
11:36:00

Ny blogg nu!
Hej!
Nu startar jag upp en blogg i samband med att det blivit en del förändringar i mitt liv. Jag tror det kan vara en bra start för mig att börja blogga igen och jag hoppas ni ska vilja läsa och följa min blogg!
Jag avslöjar inte mer om mig själv i detta inlägg, det kommer! :)
 
 

2012-12-17
11:27:30

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.